The Sisters Brothers: Το πρώτο trailer μας προσκαλεί σε μία απίθανη western περιπέτεια

Η νέα κωμωδία του Jacques Audiard μας προτρέπει να φορέσουμε καπέλο και σπιρούνια
25 Μαΐου 2018 17:31
The Sisters Brothers: Το πρώτο trailer μας προσκαλεί σε μία απίθανη western περιπέτεια

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Annapurna Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer του The Sisters Brothers, μίας μαύρης κωμωδία που φέρει έναν αέρα από Άγρια Δύση και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, The Master) και ο John C. Reilly (Step Brothers, Wreck-It Ralph). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Jacques Audiard που επιμελήθηκε και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Thomas Bidegain. Πρόκειται για την  κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Patrick Dewitt.

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε δύο αδερφούς , τους λεγόμενους ‘Eli και Charlie Sisters’ οι οποίοι έχουν προσληφθεί για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έχει κλέψει το αφεντικό τους. Η ιστορία συνδυάζει western στοιχεία, δράση, και χιούμορ, ενώ λαμβάνει χώρα στο Oregon εν έτει 1851. Το έργο έρχεται να προστεθεί στην φιλμογραφία του Jacques Audiard με πιο πρόσφατη δουλειά του το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Dheepan, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών του 2015.

Το cast συμπληρώνουν ο Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Prisoners) και ο Riz Ahmed (Rogue One, Four Lions).

Η ημερομηνία για την πρεμιέρα του The Sisters Brothers δεν έχει οριστεί ακόμη αλλά η ταινία αναμένεται να προβληθεί μέχρι το τέλος του έτους. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: