Down a Dark Hall trailer: Ο τρόμος πλανιέται στους διαδρόμους ενός σχολείου

Και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεπροβάλλει μέσα από τις σκιές!
23 Μαΐου 2018 16:36
Down a Dark Hall trailer: Ο τρόμος πλανιέται στους διαδρόμους ενός σχολείου

Κυκλοφόρησε ένα καινούργιο trailer και αφίσα για το Down a Dark Hall, το μεταφυσικό θρίλερ του Rodrigo Cortés (Buried) στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύουν η Anna Sophia Robb (Soul Surfer, The Carrie Diaries) και η υποψήφια για Όσκαρ Uma Thurman (Pulp Fiction, Imposters).

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει στην Kit (Robb), μία ατίθαση νεαρή που στέλνεται στο οικοτροφείο ‘Blackwood’, το οποίο διοικεί μία εκκεντρική διευθύντρια, η Madame Duret (Thurman). Καθώς η κοπέλα μαζί με τους συμμαθητές της εξερευνούν τις σκοτεινές πτέρυγες του κτιρίου ανακαλύπτουν ότι εκεί κρύβεται ένα παλιό, σκοτεινό μυστικό από τον άλλον κόσμο.

Η εν λόγω παραγωγή της Lionsgate βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό gothic μυθιστόρημα της Lois Duncan, με το σενάριο να έχει προσαρμοστεί κατάλληλα από τους Mike Goldbach και Chris Sparling. Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι: Isabelle Fuhrman (Orphan), Victoria Moroles (Teen Wolf), Noah Silver (The Tribes of Palos Verdes), Taylor Russell (Falling Skies), Rosie Day (Outlander).

Η πρεμιέρα του Down a Dark Hall θα πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου του 2018 σε υπηρεσία VOD και στο iTunes. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: