Οι Malin Akerman, Kat Dennings, και η Jane Seymour θα παίξουν στο Friendsgiving

Θα δώσουν τα χέρια για την νέα κωμωδία της οποίας παραγωγός είναι ο Ben Stiller
21 Μαΐου 2018 12:04
Οι Malin Akerman, Kat Dennings, και η Jane Seymour θα παίξουν στο Friendsgiving

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Malin Akerman (Billions), η Kat Dennings (2 Broke Girls) και η Jane Seymour (Let’s Get Physical) πρόκειται να ερμηνεύσουν κεντρικούς ρόλους στην κωμωδία Friendsgiving, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η ανερχόμενη δημιουργός Nicol Paone. Πίσω από την παραγωγή του όλου project θα βρίσκεται η ίδια η Akerman μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της από το The Heartbreak Kid, τον Ben Stiller μέσω της Red Hour, ενώ ανάλογα καθήκοντα θα επωμιστούν και η Nicky Weinstock με τον Haroon Saleem.

Η ιστορία εστιάζει στην Molly (Akerman), μια γοητευτική, πρόσφατα διαζευγμένη ηθοποιό, και την Abby (Dennings), την φρεσκοχωρισμένη ομοφυλόφιλη κολλητή της, με την Seymour να υποδύεται την Helen, την πανέμορφη σουηδικής καταγωγής μητέρα της Molly. Η ιδιότυπη αυτή παρέα, μαζί και με τον πλούσιο περίγυρο από στενούς φίλους και περίεργες γνωριμίες που έχουν, θα συναντηθούν σε ένα κωμικό αλλά και χαοτικό δείπνο των Ευχαριστιών.

Το cast του Friendsgiving συμπληρώνουν επίσης οι: Aisha Tyler, Deon Cole, Ryan Hansen, Chelsea Peretti, Christine Taylor, Wanda Sykes, και η Margaret Cho.