John Wick 3 | Νέο teaser trailer ανεβάζει το hype

“Τα λέμε σε ένα χρόνο”
19 Μαΐου 2018 07:17
John Wick 3 | Νέο teaser trailer ανεβάζει το hype

Η σειρά ταινιών John Wick στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Keanu Reeves έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με τις δύο προηγούμενες ταινίες να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις εισπράξεις τους. Μία τρίτη ταινία έχει επιβεβαιωθεί για τις 17 Μαΐου 2019 και το hype ξεκινά από τώρα, με το νέο teaser trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός του John Wick στο Twitter.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Keanu Reeves ακίνητος στη βροχή με το soundtrack της ταινίας να παίζει στο background. Η πλοκή του John Wick: Chapter 3 παραμένει ακόμα άγνωστη, υποθέτουμε όμως πως θα ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε η δεύτερη ταινία, όπου ο John Wick είναι ο στόχος κάθε δολοφόνου επί πληρωμή στον πλανήτη. Άγνωστο παραμένει και το αν η τρίτη ταινία θα ολοκληρώσει τη σειρά ταινιών, κάτι το οποίο μάλλον θα εξαρτηθεί από την αποδοχή της νέας ταινίας από τον κόσμο.

Να θυμίσουμε επίσης πως το δίκτυο Starz επιβεβαίωσε την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς The Continental, η οποία θα βασίζεται σε αυτό το franchise και θα εξερευνεί το σύμπαν του John Wick περαιτέρω.