Το Captain Marvel θα είναι μια διαφορετική origin ταινία

Ενώ αποκαλύφθηκε ποια θα υποδυθεί την νεαρή Carol Danvers
17 Μαΐου 2018 16:14
Το Captain Marvel θα είναι μια διαφορετική origin ταινία

Ο παραγωγός των Marvel Studios, Nate Moore, μίλησε στο Cinema Blend για το πλέον πολυαναμενόμενο Captain Marvel. Η ταινία που θα μας συστήσει στον χαρακτήρα της Carol Danvers  και μιας εκ των δυνατότερων ηρωίδων του MCU, αναμένεται το 2019 και έτσι ο παραγωγός δεν ήθελε να πει πολλά. Τόνισε όμως πως θα είναι μια αρκετά διαφορετική origin ταινία από αυτές που έχει συνηθίσει το κοινό να βλέπει: 

Θεωρώ πως υπάρχει μια δομή στις origin ταινίες που το κοινό κάποιες φορές μπορεί να προβλέψει πολύ γρήγορα. Οπότε εάν κάνουμε origin ταινίες, εσωτερικά, συζητάμε για το πώς μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτή τη δομή....Όσο συστήνουμε νέους χαρακτήρες από εδώ και πέρα θέλουμε να βρίσκουμε τρόπους για να αλλάζουμε αυτή τη δομή, έτσι ώστε τουλάχιστον η εμπειρία της ταινίας να αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στο κοινό. Είμαστε αρκετά συνειδητοποιημένοι στο να σιγουρέψουμε ότι το κοινό δεν θα πάρει κάτι που πιστεύει πως έχει ξαναδεί. 

Το πως θα αλλάξει την origin ιστορία της Danvers, την οποία υποδύεται η Brie Larson, μένει να φανεί. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός McKenna Grace (GiftedDesignated Survivor) θα ενσαρκώσει την νεαρή βερσιόν της Danvers στην ταινία, όπου και ο Samuel L. Jackson θα υποδυθεί έναν νεαρό Nick Fury. Ακόμη μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι αυτή της Annette Bening, η οποία θα αναλάβει τον ρόλο της μητέρας της Carol Danvers. Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε superhero ταινία και στο παρελθόν έχει λάβει υποψηφιότητες Όσκαρ για τις ταινίες American Beauty, Being Julia και The Kids are All Right

Η πρεμιέρα του Captain Marvel είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2019.