O Bradley Cooper ετοιμάζει την βιογραφία του Leonard Bernstein

Θα πρωταγωνιστήσει και θα σκηνοθετήσει τη νέα του ταινία
19 Μαΐου 2018 17:20
O Bradley Cooper ετοιμάζει την βιογραφία του Leonard Bernstein

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, ο Bradley Cooper θα δοκιμάσει να πραγματοποιήσει ένα ακόμη βήμα στον χώρο της σκηνοθεσίας, κάνοντας μία ταινία που θα αφορά τον συνθέτη Leonard Bernstein, και στην οποία θα ερμηνεύσει τον κεντρικό ρόλο. Το σενάριο θα επιμεληθεί  ο Josh Singer (Spotlight), με τον Cooper να μας συστήνεται ως η θρυλική μουσική ιδιοφυία του Bernstein, ενώ ταυτόχρονα θα μας παρουσιάσει τη δεύτερή του δουλειά ως σκηνοθέτης  μετά το αντίστοιχο ντεμπούτο του με το μουσικό δράμα A Star is Born.

Η ενασχόληση λοιπόν, αυτή του Cooper και ως δημιουργός ταινιών ενισχύεται με την νέα του απόπειρα την οποία θα στηρίξουν ο Steven Spielberg και ο Martin Scorsese επωμιζόμενοι καθήκοντα παραγωγού. Στους συντελεστές του φιλμ ανήκουν και οι Fred Berner, Amy Durning, και η Kristie Macosko Krieger. Το project χρηματοδοτούν η Paramount Pictures και η Amblin.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες μάθαμε επίσης για το West Side Story, ένα ακόμη κινηματογραφικό εγχείρημα που θα προσπαθήσει να εξιστορήσει την ζωή και το έργο της παραπάνω καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας, το οποίο όμως θα φέρει την υπογραφή του Cary Fukunaga (The Alienist, True Detective, Beasts of No Nation) και εν προκειμένω θα πρωταγωνιστεί ο Jake Gyllenhaal.