Never Goin’ Back: Το νέο trailer εκπέμπει μία ακαταμάχητη νεανική αύρα

Δύο έφηβες κάνουν την επανάστασή τους και φέρνουν τα πάνω κάτω
12 Μαΐου 2018 16:50
Never Goin’ Back: Το νέο trailer εκπέμπει μία ακαταμάχητη νεανική αύρα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το A24 έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την νεανική κωμωδία Never Goin’ Back της Augustine Frizzell. Το φιλμ βλέπει με ιδιαίτερα ανάλαφρη και αναζωογονητική διάθεση το θέμα της φιλίας, με τον κεντρικό του άξονα να περιστρέφεται γύρω από δύο κοπέλες που ζουν στο Τέξας και σχεδιάζουν να ξεφύγουν λιγάκι από την ρουτίνα της δουλειάς τους ως σερβιτόρες, κάνοντας ένα ταξίδι στο Galveston. Ωστόσο, το να βρουν τα χρήματα για αυτήν την μικρή εξόρμηση δεν είναι εύκολη υπόθεση οπότε θα πρέπει να επιστρατεύσουν όλη τους την ευρηματικότητα προκειμένου να μπορέσουν να πάνε διακοπές. Η ταινία μας αφηγείται με πολύ ξεχωριστό τρόπο τις περιπέτειες των δύο κοριτσιών σ’ ένα προάστιο του Dallas σε δύο μόλις ημέρες.

Η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία όπου πρωταγωνιστούν η Maia Mitchell και η Camila Morrone, πριν λίγους μήνες προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ Sundance εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια. Μέσα στο cast συμπεριλαμβάνεται επίσης και ο Kyle Mooney.

Η πρεμιέρα για το Never Goin’ Back έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 3 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: