Pale Blue Dot: Ο Dan Stevens είναι πια και επίσημα μέλος του cast

Θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Natalie Portman στο δράμα του Noah Hawley
11 Μαΐου 2018 16:03
Pale Blue Dot: Ο Dan Stevens είναι πια και επίσημα μέλος του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Dan Stevens (The Beauty and the Beast), ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του μαζί με τον σκηνοθέτη Noah Hawley για τις ανάγκες του σύγχρονου δράματος Pale Blue Dot όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει η Natalie Portman.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός μετά το Legion θα συνεργαστεί ξανά με τον παραπάνω δημιουργό, ενώ εδώ θα πλαισιώσει επίσης υποκριτικά τον Jon Hamm και την Zazie Beetz. Το όλο project χρηματοδοτεί η Fox Searchlight.

Ο βασικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από μία παντρεμένη αστροναύτη (Portman) που γυρίζει στην Γη, έπειτα από μία αποστολή ενώ αρχίζει να διατηρεί παράνομο δεσμό με έναν συνάδελφό της (Hamm). Καθώς οι ισορροπίες στην ζωή της κινδυνεύουν να ανατραπούν εντελώς, βαθμιαία αποστασιοποιείται ολοένα και πιο πολύ από την οικογένειά της, πράγμα το οποίο παρατηρείται συχνά σε άτομα που έχουν μείνει αρκετό καιρό στο διάστημα και επηρεάζονται έτσι από αυτό. Όταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της την προδώσει με μία εκπαιδευόμενη αστροναύτη (Beetz), τα πράγματα μοιάζουν να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Ο Stevens θα υποδυθεί τον άντρα της Portman.

Οι Brian C. Brown και Elliott DiGuiseppi θα επεξεργαστούν το σενάριο του Pale Blue Dot που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Lisa Nowak μίας αστροναύτη η οποία το 2007 συνελήφθη για την απαγωγή  της πιλότου της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Colleen Shipman, που είχε έρθει πιο κοντά με τον εραστή της πρώτης, τον William Oefelein.