Φήμη: Τα γυρίσματα της Obi-Wan ταινίας ξεκινούν του χρόνου

Νέο ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής
11 Μαΐου 2018 15:49
Φήμη: Τα γυρίσματα της Obi-Wan ταινίας ξεκινούν του χρόνου

Ένα νέο ρεπορτάζ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για την παραγωγή της spinoff ταινίας με πρωταγωνιστή τον Obi-Wan Kenobi. Σύμφωνα με το FanthaTracks, η δημιουργική ομάδα του Obi-Wan μπαίνει σε στάδιο προ-παραγωγής (concept art, props, storyboards) και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας στα Pinewood Studios του Λονδίνου, αφότου ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX προς τα τέλη του έτους. 

Οπότε τα γυρίσματα της Obi-Wan ταινίας αναμένεται να αρχίσουν την άνοιξη του 2019. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση της Lucasfilms για την εν λόγω ταινία δεν έχει γίνει ακόμη, κι ας έχει ανακοινώσει δύο τριλογίες ταινιών από τους Rian Johnson και τους δημιουργούς του Game of Thrones (David Benioff/ D.B. Weiss). Μια ταινία που θα καλύπτει ένα μέρος της ζωής του δάσκαλου του Anakin αποτελεί διακαή πόθο των fans του Star Wars, παρόλο που έχει καλυφθεί κατά ένα μέρος από το Star Wars: Rebels, ενώ ο Ewan McGregor έχει δηλώσει επανειλημμένα πως "απλώς περιμένει το τηλέφωνο να χτυπήσει". 

Ίσως μια ανακοίνωση να είναι στα πλάνα αφότου κάνει πρεμιέρα το SOLO: A Star Wars Story (24 Μαΐου), η οποία σύμφωνα με αναλυτές αναμένεται να είναι αρκετά επιτυχημένη.