Once Upon a Time in Hollywood: H Margot Robbie είναι πια επίσημα μέλος του cast

Θα ενσαρκώσει την Sharon Tate
09 Μαΐου 2018 10:48
Once Upon a Time in Hollywood: H Margot Robbie είναι πια επίσημα μέλος του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Margot Robbie (I, Tonya, Wolf of Wall Street) μέσα στα πλαίσια συνέντευξής της για το θρίλερ Terminal όπου πρωταγωνιστεί, επιβεβαίωσε και την συμμετοχή της στο Once Upon a Time in Hollywood, το καινούργιο φιλμ του Quentin Tarantino που θα σχετίζεται με τον κακοποιό Charles Manson.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού:

«Πάντα υπάρχει ανησυχία για οποιοδήποτε επικείμενο ρόλο  που θα παίξω. Είτε πρόκειται για αυτούς που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα είτε για φανταστικούς, αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη να τους αναπαραστήσω με αυθεντικό τρόπο. Με τρομοκρατεί ότι δεν θα μου βγει ποτέ. Οπότε έγινε μέρος της μεθόδου μου - να φοβάμαι πάρα πολύ μήπως οι άνθρωποι απογοητευτούν. Άρα ναι, όπως συμβαίνει με όλους τους χαρακτήρες που υποδύομαι, ειλικρινά ελπίζω να κάνω καλή δουλειά. Ανέκαθεν ήμουν μεγάλη fan του Tarantino. Ήταν κάτι σαν στόχος ζωής για ‘μένα να δω από κοντά τονTarantino να δουλεύει. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι σε θέση να λάβω μέρος σε αυτό!».

Η ταλαντούχα Αυστραλιανή ηθοποιός η οποία φέτος ήταν και προτεινόμενη για Όσκαρ λόγω της εξαιρετικής ερμηνείας της στο I, Tonya, απ’ ό,τι φαίνεται αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο νέο project του Tarantino, δίπλα στους  Brad Pitt και Leonardo DiCaprio που έχουν κιόλας υπογράψει για τον όλο εγχείρημα. Συγκεκριμένα αυτή τη φορά θα συστηθεί στο κοινό ως η σύντροφος του Roman Polanski, Sharon Tate, ένα από τα θύματα του παραπάνω κατά συρροή δολοφόνου που έδρασε την δεκαετία του ‘60.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως σημείο αναφοράς της το Los Angeles του 1969, την περίοδο όπου ο αέρας των hippies έπνεε δυναμικά και στο Hollywood, δηλαδή τότε που συνέβη και  μία σειρά ειδεχθών φόνων από τον Manson, με την τότε έγκυο σύζυγο του Polanski, Sharon Tate να καταλήγει και αυτήν μοιραία.

Το διεθνές άνοιγμα του Once Upon a Time in Hollywood έχει δρομολογηθεί να γίνει από την Sony Pictures στις 9 Αυγούστου του 2019, δηλαδή την 50η μελανή επέτειο των εν λόγω μαζικών ανθρωποκτονιών.