The Hollow Child trailer: Όταν σε κυνηγάνε οι "hollow" τρέξε!

Τον νου σας, κάτι φρικιαστικό κρύβεται στην καρδιά του δάσους!
08 Μαΐου 2018 19:38
The Hollow Child trailer: Όταν σε κυνηγάνε οι

Βγήκε καινούργιο trailer για το φιλμ τρόμου The Hollow Child, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Jeremy Lutter ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Ben Rollo. Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην Sam (Jessica McLeod), μία ατίθαση έφηβη, η οποία έχει βιώσει μία προσωπική τραγωδία από την οποία πασχίζει να συνέλθει. Το καινούργιο σπιτικό που θα βρει σε μία ανάδοχη οικογένεια θα της δώσει την συντροφιά μίας μικρής αδερφής, της Olivia (Hannah Cheramy). Τα δύο παιδιά θα αρχίζουν να δένονται μεταξύ τους, ωστόσο όταν η Sam θα αρχίζει να βγαίνει περισσότερο με άτομα της ηλικίας της, η αδερφή της θα χάσει κάπως την προσοχή της.

Το δάσος που περιβάλλει την κατοικία τους κρύβει ένα φοβερό μυστικό, κάποια πανούργα πλάσματα που είναι γνωστά ως «The Hollow Ones» και τα οποία ξεγελούν τα παιδιά με μία υπνωτιστική παλιά μελωδία ώστε να δελεάσουν τα θύματά τους. Η Sam, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει αυτές τις μοχθηρές οντότητες και να σώσει την  αδερφή της, η οποία κάποια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς όμως κάτι άλλο παίρνει την θέση της!

Το The Hollow Child παρουσιάστηκε πέρυσι στο Victoria Independent Film και στο Video Festival στον Καναδά εισπράττοντας πού θετικά σχόλια, ενώ φέτος αναμένεται να διανεμηθεί σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες των  Η.Π.Α. στις 18 Μαΐου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: