O Ryan Reynolds θέλει τον Hugh Jackman να επιστρέψει ως Wolverine

Ο Deadpool δηλώνει ένθερμος fan του Logan και δεν παίρνει εύκολα το ‘όχι’
08 Μαΐου 2018 14:27
O Ryan Reynolds θέλει τον Hugh Jackman να επιστρέψει ως Wolverine

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Unilad, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ryan Reynolds, επιθυμεί διακαώς να ξαναδεί τον Hugh Jackman να επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη ως ‘Wolverine’, και μάλιστα ελπίζει σε μία κοινή εμφάνισή τους σε μία μελλοντική ταινία Deadpool!

Παρά το γεγονός ότι ο Hugh Jackman με το Logan έβαλε μία τελεία στην ερμηνεία του ως ‘Wolverine’, ο ‘Deadpool’  προσπαθεί να τον κάνει να αναθεωρήσει και να τον παρακινήσει σε μία πιθανή τους συνεργασία.

Με βάση και σχετική αναφορά του Entertainment Weekly, ο Reynolds ισχυρίστηκε ότι μπορεί να γράφτηκε ο επίλογος για τον ‘Wolverine’ στο φιλμ του James Mangold, Logan, όμως εκείνος είναι ακόμη ζωντανός και ταιριάζει πολύ να ενταχθεί στην μυθοπλασία του Deadpool.

Ο Ryan δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι ζωντανός και μια χαρά στην δική μου ιστορία. Κάπου εκεί έξω υπάρχει ακόμη ένας ‘Logan’ που τρέχει με το μικρό τριχωτό του στήθος και τα κοφτερά του νυχάκια. Είναι ζωντανός και καλά και έτοιμος να συνεχίσει. Θα μου άρεσε αυτό!... Νομίζω ότι το να πείσω τον Hugh θα ήταν σχεδόν αδύνατο, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγαπώ περισσότερο από τον Hugh Jackman σε αυτό το σύμπαν, και εξίσου σαν φίλο. Είναι ο καλύτερος! Μου λείπει ήδη ως ‘Logan’, γι 'αυτό είμαι ένας από εκείνους τους τύπους που κάθε φορά που τον βλέπω, είμαι σαν “ Έλα, ρε φίλε! Μία ακόμη (φορά) μόνο! Έλα! Θα το κάνουμε μαζί. Θα ‘χει πλάκα! Έλα! Με το με το τρία! Άντε, πάμε μαζί! Ένα, δύο, τρία, μαζί”, και πάντα το λέω».

Ωστόσο, ο Jackman εξακολουθεί να παραμένει σταθερός στην απόφασή του να αφήσει για τα καλά τις αιχμηρές λεπίδες αδαμάντιου, ενώ μάλιστα  αστειευόμενος τόνισε:

«Μου κάνουν πολύ συχνά αυτή την ερώτηση... Ο Ryan Reynolds κυριολεκτικά έχει κατασκηνώσει έξω από το σπίτι μου αυτή τη στιγμή. Δεν είναι πολύ καλός όταν ακούει τη λέξη 'όχι'!».

Οπότε μπορεί να πλήγωσε λιγάκι τον κινηματογραφικό ‘Wade Wilson’, λέγοντάς του ξεκάθαρα: «Όχι φιλαράκο, είναι καιρός για ‘μένα να προχωρήσω».