Φήμη: Το Rambo 5 στα σκαριά με τον Stallone σκηνοθέτη

Βγαίνει από την απόσυρση ο σκληροτράχηλος ήρωας;
07 Μαΐου 2018 19:37
Φήμη: Το Rambo 5 στα σκαριά με τον Stallone σκηνοθέτη

Νέες φήμες που κυκλοφόρησαν θέλουν τον John Rambo να βγαίνει από την απόσυρση και να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Screen International, ο Sylvester Stallone θα πρωταγωνιστήσει ως τον σκληροτράχηλο ήρωα, καθώς θα αναλάβει Και σκηνοθετικά καθήκοντα στο Rambo 5. Μάλιστα λέγεται πως η νέα ταινία είναι σε δικό του σενάριο, πάνω στο οποίο εργάζεται αυτόν τον καιρό και θα έχει να κάνει με την απαγωγή της κόρης ενός φίλου του Rambo:

"Ο Rambo, που δουλεύει σε ένα ράντσο, περνάει τα μεξικανικά σύνορα και γρήγορα βρίσκει τον εαυτό του ενάντια σε ένα από τα πιο βίαια καρτέλ του Μεξικού.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Sly θέλει να φέρει πίσω τον Rambo, μετά το "Rambo" του 2008 που -παρά το cult στάτους των τριών αρχικών ταινιών- όπως αυτές έτσι και αυτό δεν απέδωσε τα αναμενόμενα το box office, το όλο εγχείρημα μοιάζει περισσότερο με ρίσκο.

Από την άλλη, η επιστροφή του Stallone στον άλλο εμβληματικό χαρακτήρα του, τον Rocky αποδείχθηκε μια μεγάλη εμπορική και κριτική επιτυχία με το Creed του 2015. Μένει να δούμε αν ο Rambo έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω, όπως ο Rocky στην ταινία του Ryan Coogler.