Στα χνάρια του Infinity War το franchise του Fast & Furious

Ο Justin Lin στην σκηνοθετική καρέκλα για τα τελευταία δύο φιλμ
06 Μαΐου 2018 17:33
Στα χνάρια του Infinity War το franchise του Fast & Furious

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Vin Diesel αποκάλυψε πολλές νέες πληροφορίες για το επόμενο Fast & Furious, τόσο για το ποιος θα το σκηνοθετήσει όσο και για το ποια θα είναι η επόμενη τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα. Αρχικά, έκανε tease πως για τα δύο τελευταία Fast & Furious θα επιστρέψει να τα σκηνοθετήσει ο Justin Lin, όντας ο βετεράνος της σειράς, καθώς έχει αναλάβει με τεράστια επιτυχία τα Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five και Furious 6

Αποκάλυψε επίσης την επόμενη τοποθεσία που θα επισκεφτεί η ομάδα του Dominic Toretto:

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Justin Lin, που σκηνοθετεί τα Fast 9 και Fast 10 και δεν μπορώ να σας πω πόσο πολύ ενθουσιασμένος είναι. Δεν έχουμε πάει στην Αφρική, μπορώ να σας το πω αυτό. Και αργήσαμε κιόλας.

Στα χνάρια του...Avengers: Infinity War και της Marvel θα κινηθεί το franchise του Fast & Furious, όπως όλα δείχνουν. Το μεγάλο κλείσιμο του franchise θα γίνει από τον Justin Lin, με τα Fast 9 και Fast 10 να διηγούνται μια ενιαία ιστορία σε δύο ταινίες, όπως έκανε το Infinity War και τα οποία σκηνοθετήθηκαν από τους ίδιους σκηνοθέτες του Anthony και Joe Russo.