Guardians of the Galaxy Vol. 3: Ο Chris Pratt επιβεβαιώνει πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Πώς όμως θα επιστρέψει η ομάδα;
04 Μαΐου 2018 18:36
Guardians of the Galaxy Vol. 3: Ο Chris Pratt επιβεβαιώνει πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Τα συνταρακτικά γεγονότα του Avengers: Infinity War έχουν αφήσει μια για πάντα τα σημάδια τους στο MCU και τώρα σιγά-σιγά πρέπει να ανακάμψουν όλοι ώστε να δούμε τι μέλει γενέσθαι. Ο Chris Pratt επιβεβαίωσε το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Guardians of the Galaxy 3, μέσα από μια ανάρτηση του στο Instagram, όπου ευχήθηκε χρόνια πολλά στην συμπρωταγωνίστρια του, Pom Klementieff, που υποδύεται την αγαθή Mantis. 

Όπως άφησε να εννοηθεί τα γυρίσματα της ταινίας που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο James Gunn, θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019, ώστε να τηρηθεί το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του Marvel Cinematic Universe. 


Ακολουθούν SPOILERS για το AVENGERS INFINITY WAR!


Το τέλος του Infinity War άφησε αποδεκατισμένη την ομάδα των Guardians, αφού πρακτικά έγιναν όλοι σκόνη εκτός του Rocket. Η Gamora θυσιάστηκε για να πάρει ο Thanos το Soul Stone, ενώ οι Star Lord, Drax, Groot και Mantis έγιναν στάχτη όταν ο Mad Titan χτύπησε τα δάχτυλα του. Επομένως, αν από τώρα ο Pratt ξεκινά το hype για το threequel τότε όλοι αυτοί οι θάνατοι δεν θα είναι μόνιμοι, όπως έχει αφεθεί να εννοηθεί από διάφορους παράγοντες. 

Έχει ειπωθεί ήδη από τον Gunn ότι το Guardians 3 θα λαμβάνει χώρα μετά το Avengers 4 και πως θα αποτελέσει την τελευταία ταινία του τρέχοντος Phase του MCU, δίνοντας τη σκυτάλη στην επόμενη δεκαετία. 

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το 2020, πιθανότατα τον Μάιο.