DISTORTED trailer: Οι Christina Ricci και John Cusack σε ένα δυστοπικό θρίλερ

Ένα ‘έξυπνο σπίτι’ μπορεί να γίνει επικίνδυνα αφιλόξενο και εχθρικό
03 Μαΐου 2018 16:25
DISTORTED trailer: Οι Christina Ricci και John Cusack σε ένα δυστοπικό θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η QME Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το Distorted, ένα δυσοίωνα φουτουριστικό θρίλερ  την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Rob King (Something More, The Humanity Bureau).

Το σενάριο του έργου επιμελήθηκε ο Arne Olsen (Repeaters, Here’s to Life). Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε εν προκειμένω την Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything, The Opposite of Sex) και τον John Cusack (Love & Mercy, High Fidelity). Υποκριτικά πλαισιώνονται επίσης από τον Brendan Fletcher (The Revenant, The Killing).

Η υπόθεση του φιλμ επικεντρώνεται στην Lauren (Ricci) και τον Russel Curran (Fletcher) οι οποίοι αποφασίζουν να απομακρυνθούν από τη φασαρία της πόλης και να βρεθούν στην ειρηνική όαση του Pinnacle, ενός πολυτελούς θέρετρου που διαθέτει υπερσύγχρονο σχεδιασμό, μοντέρνες ανέσεις και συστήματα ασφαλείας. Η Lauren αρχίζει να υποψιάζεται ότι το κτίριο κρύβει κάτι το περίεργα σκοτεινό και ζητάει τη βοήθεια του Vernon (Cusack), ενός ρεπόρτερ-ερευνητή που έχει εντρυφήσει στην αποκάλυψη συνωμοσιών στον κυβερνοχώρο. Μαζί, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι το Pinnacle μπορεί να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ανυποψίαστους ενοίκους.

Η πρεμιέρα του Distorted, έχει οριστεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: