"The Catcher Was a Spy" trailer: Ο Paul Rudd από πρωταθλητής του μπέιζμπολ, μέλος της CIA

Καταφτάνει ένα δυνατό κατασκοπευτικό θρίλερ από τον Ben Lewin
03 Μαΐου 2018 16:04

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Catcher Was a Spy, το κατασκοπευτικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Ben Lewin (The Sessions) και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Paul Rudd (Captain America: Civil War, Ant-Man). Το εν λόγω φιλμ το οποίο συνδυάζει βιογραφικά και ιστορικά στοιχεία αφορά τον Moe Berg, τον πρωταθλητή της ομάδας μπέιζμπολ Boston Red Sox ο οποίος έγινε πράκτορας της CIA.

Λίγο καιρό πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Ant-Man and the Wasp ,το 2ο sequel του Ant-Man, ο Paul Rudd θα υποδυθεί την παραπάνω φυσιογνωμία η οποία επιστρατεύτηκε στο πεδίο της κατασκοπίας από την αμερικανική κυβέρνηση, ώστε να εξασφαλίσει κρυφά πληροφορίες για την κατασκευή ατομικής βόμβας που ήθελε να επιτύχει η Γερμανία. 

Ο Berg, πέρα από την καριέρα του ως αθλητής, είχε αποφοιτήσει από το Princeton και το Columbia, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του πάνω στην ιστορία των κρατών της Ανατολικής Ευρώπης επί Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλούσε επτά γλώσσες και είχε εμφανιστεί σε πολλά τηλεοπτικά σόου γνώσεων. Το cast συμπληρώνουν οι: Jeff Daniels, Guy Pearce, Paul Giamatti και η Sienna Miller.

Η πρεμιέρα του The Catcher Was a Spy έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: