Deadpool 2: Ο Deadpool χορεύει με τη Celine Dion για χάρη του soundtrack

Ετοίμασε το δικό του χορευτικό πρόγραμμα!
03 Μαΐου 2018 14:39
Deadpool 2: Ο Deadpool χορεύει με τη Celine Dion για χάρη του soundtrack

Πριν λίγο κυκλοφόρησε ένα κομμάτι από το soundtrack του Deadpool 2, το οποίο ερμηνεύει… η Céline Dion! Πολύ σωστά διαβάσατε! Το θέμα είναι ότι ο Ryan Reynolds, ο πρωταγωνιστής του εν λόγω action φιλμ δίνει ρεσιτάλ με τις χορευτικές του δεξιότητες!

Σαν αίλουρος ανεβαίνει στην σκηνή και με ευελιξία κινείται στους ρυθμούς της μπαλάντας “Ashes”, αφήνοντας πίσω του αποκαΐδια! Το υλικό αυτό δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στο YouTube και στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter.

Και ενώ πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξει η αυλαία για την νέα ταινία του πιο badass ήρωα της Marvel , ολοένα και πληθαίνουν οι εκπλήξεις από μέρους του.

Ο David Leitch (Atomic Blonde), υπογράφει την σκηνοθεσία του πολυαναμενόμενου sequel, ενορχηστρώνοντας την δράση της 2ης κινηματογραφικής περιπέτειας του Wade Wilson ο οποίος τα βάζει με τον Cable (Josh Brolin) κάτι που σίγουρα δεν φαίνεται να τον πτοεί ή να μειώνει την διάθεσή του για χιούμορ.

Το Deadpool 2 θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Μαΐου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: