Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Annabelle 3 θα είναι έτοιμο να προβληθεί τον επόμενο χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η 3η ταινία, όπως και οι δύο άλλες που προηγήθηκαν, αφορά την ιστορία της διαβολικής κούκλας που ανήκει επίσης στο σύμπαν του Conjuring όπως το θεμελίωσε αρχικά ο James Wan.
Το σενάριο της καινούργιας αυτής μυθοπλασίας όπως και την σκηνοθεσία της θα επιμεληθεί ο Gary Dauberman ο οποίος επιχειρεί εν προκειμένω το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο Dauberman έχει εργαστεί μέχρι τώρα ως σεναριογράφος για το Annabelle (2014), το Annabelle: Creation (2017), και το ΙΤ (2017) ενώ θα επεξεργαστεί και τους διαλόγους του επερχόμενου φιλμ τρόμου The Nun του Corin Hardy.

Πίσω από την παραγωγή του νέου ατιτλοφόρητου ακόμη φιλμ του Annabelle, θα βρίσκονται η Atomic Monster του Wan, μαζί με τις New Line και Warner Bros.
Η πρεμιέρα του Annabelle 3 έχει οριστεί για τις 3 Ιουλίου του 2019.
Must Read
Subnautica 2: Το πιο “wishlisted” παιχνίδι του Steam έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι πιο σκοτεινές υποθέσεις των Ed και Lorraine Warren που συγκλόνισαν την Αμερική
Ανακοινώθηκε το νέο The Conjuring!