Ο Deadpool έδωσε συγχαρητήρια στους Avengers με το γράμμα που τον απέρριψαν!

Το χιούμορ του Ryan Reynolds χτυπά για ξανά τα social media
30 Απριλίου 2018 17:50
Ο Deadpool έδωσε συγχαρητήρια στους Avengers με το γράμμα που τον απέρριψαν!

Το Avengers: Infinity War έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του έχοντας μόλις ένα τετραήμερο στις σκοτεινές αίθουσες και μετράει ήδη το πιο επιτυχημένο άνοιγμα στην ιστορία του παγκόσμιου box office. Όμως, ακόμη ένας ήρωας -ή μάλλον αντιήρωας- της Marvel ετοιμάζεται να κάνει την...Δευτέρα Παρουσία του πολύ σύντομα. Ο λόγος για τον Deadpool και το άκρως αναμενόμενο sequel του, για το οποίο ο Ryan Reynolds δεν έχασε την ευκαιρία να "προμοτάρει" με έμμεσο αλλά και πανέξυπνο τρόπο.

Όντας άλλωστε γεννημένος για το ρόλο του Merch with a Mouth, έστειλε συγχαρητήρια στους Avengers για την τεράστια εμπορική επιτυχία τους, μέσα από ένα post στο Instagram. Σε αυτό φαινόταν το απαντητικό γράμμα που είχε στείλει ο Tony Stark στον Deadpool, ο οποίος ζήτησε μπει στα κλιμάκια των Avengers πίσω στο 2012.

 

From a guy who never knows when to quit, I’m glad you guys never did. Congrats #Avengers.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

"Από ένα άτομο που δεν ξέρει πότε να τα παρατήσει, χαίρομαι που και εσείς κάνατε το ίδιο. Συγχαρητήρια Avengers."

Σαφώς και έλαβε ένα εμφατικό όχι από τον ηγέτη των Avengers εκείνη την περίοδο λέγοντας του μάλιστα "να πάει να ενοχλήσει τον Professor X". Το ιδιαίτερο χιούμορ του Reynolds ως Deadpool ήταν αρκετό για να γίνει viral η συγκεκριμένη ανάρτηση. Άλλωστε πλέον με την εξαγορά της Fox από τη Disney υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί στο δρόμο του MCU ο Wade Wilson, παρά το γεγονός ότι και μόνος του τα καταφέρνει περίφημα και αναμένεται και μια X-Force ταινία στον ορίζοντα.

Το Deadpool 2 σε σκηνοθεσία του David Leitch, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου στην Ελλάδα.