A Patriot | Η Eva Green και ο Ed Skrein υπέγραψαν για το sci-fi θρίλερ

Η Kathy Bates θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί τους  
28 Απριλίου 2018 06:00
A Patriot | Η Eva Green και ο Ed Skrein υπέγραψαν για το sci-fi θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Eva Green (Sin City, Penny Dreadful) και ο Ed Skrein (Deadpool ) πρόκειται να αναλάβουν κεντρικούς ρόλους στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας A Patriot.

Μαζί τους σε πρωταγωνιστική ερμηνεία θα δούμε επίσης και την βραβευμένη με Όσκαρ Kathy Bates. Η ταινία βρίσκεται ακόμη σε προπαρασκευαστικό στάδιο όσον αφορά τις διαδικασίες της παραγωγής. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Dan Pringle (K-Shop) ο οποίος θα επιμεληθεί και το σενάριο από κοινού με τον Toby Rushton (Monsters).

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον, σε ένα αυταρχικό καθεστώς το οποίο έχει κρατήσει αποστάσεις από έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από την κλιματική αλλαγή και τον πόλεμο για την εύρεση άλλων φυσικών πόρων. Η ιστορία ακολουθεί την αδιαμφισβήτητου κύρους συνοριοφύλακα και καπετάνιο Kate Jones (Green), καθώς παλεύει να υπερασπιστεί την καθαρότητα του πληθυσμού. Κάποια μέρα μία τυχαία ανακάλυψη την κάνει να αμφιβάλει για τις αρχές τις οποίες τηρούσε έως τότε απαρέγκλιτα και με τις οποίες έχει δεσμευτεί να επαγρυπνά για την τάξη και την ασφάλεια του τόπου.

Καθήκοντα παραγωγού θα επωμιστούν εν προκειμένω ο Adam Merrifield (K-Shop) της White Lantern Film και ο John Giwa-Amu (The Machine) της Red & Black Films, με τον Angus Finney (The Mother) να συντονίζει το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής.

Για την παγκόσμια διανομή του A Patriot και την παρουσίασή του στις Κάννες θα φροντίσει η The Exchange του Brian O’Shea.