To sequel του ‘A Quiet Place’ είναι στα σκαριά από την Paramount Pictures

Οι διαδικασίες παραγωγής του 2ου φιλμ πήραν κιόλας το πράσινο φως!
27 Απριλίου 2018 05:15
To sequel  του ‘A Quiet Place’ είναι στα σκαριά από την Paramount Pictures

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Paramount Pictures προχωράει κανονικά στην προετοιμασία της κινηματογραφικής συνέχειας του μεταποκαλυπτικού θρίλερ A Quiet Place.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Jim Gianopulos, προέβη στη σχετική ανακοίνωση μέσα στα πλαίσια του CinemaCon όπου γνωστοποίησε ότι το στούντιο  έχει ήδη αρχίσει τις διαδικασίες των γυρισμάτων για το sequel της επιτυχημένης αυτής ταινίας του John Krasinski.

Ο Krasinski ο οποίος πέραν του ότι κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη και πρωταγωνίστησε στο A Quiet Place, έγραψε επίσης και το σενάριο μαζί με τους Bryan Woods και Scott Beck. Δίπλα του φυσικά στο όλο εγχείρημα ήταν και η αληθινή σύζυγός του, Emily Blunt η οποία και τον πλαισίωσε υποκριτικά.

Το A Quiet Place κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς, ενώ αναδείχθηκε σε μεγάλο blockbuster, αφού εγχώρια οι εισπράξεις του άγγιξαν τα $134.8 εκατομμύρια, ενώ παγκοσμίως έφτασαν στα $213.3 εκατομμύρια.

Απομένει λοιπόν, να δούμε εάν θα επανέλθουν οι γνώριμοι χαρακτήρες της ιδιότυπης αυτής horror μυθοπλασίας, με την Blunt και τον Krasinski μεταξύ άλλων να τονίζουν σε συνέντευξή τους στο EW ότι θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά μαζί.

Θέλουμε στ’ αλήθεια πολύ να συνεργαστούμε ξανά! Θα ήταν το σωστό, αν θα με σκηνοθετούσε, θα μπορούσα έτσι απλά να εμφανιστώ. Δε χρειάζεται να είμαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο! - Emily Blunt

Σίγουρα θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσουμε (το πρώτο φιλμ)! - John Krasinski