Jojo Rabbit | Ο Sam Rockwell ενώνει τις δυνάμεις του με την Scarlett Johansson

Το νέο φιλμ του Taika Waititi επιστρατεύει δύο μεγάλα ονόματα
25 Απριλίου 2018 07:00
Jojo Rabbit | Ο Sam Rockwell ενώνει τις δυνάμεις του με την Scarlett Johansson

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Scarlett Johansson στην καινούργια ταινία του Taika Waititi (Thor: Ragnarok, What We Do in the Shadows, Two Cars, One Night)  με τίτλο Jojo Rabbit.

Σε παραγωγή της Fox Searchlight, το φρέσκο αυτό project αφορά τον Jojo, ένα αγόρι που γίνεται μέλος της νεολαίας του Hitler και του οποίου ο φανταστικός φίλος είναι ο Αδόλφος. Το παιδί ανακαλύπτει ένα κορίτσι εβραϊκής καταγωγής να μένει κρυφά στην σοφίτα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπους να ξεφορτωθεί τη μικρούλα.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της εν λόγω κινηματογραφικής μυθοπλασίας θα υποδυθεί τον φανταστικό φίλο του ήρωα. Η Johansson θα ενσαρκώσει την μητέρα του Jojo, ενώ ο Rockwell θα μας συστηθεί ως ένας αξιωματικός των Ναζί που διευθύνει μία ομάδα της νεολαίας του Hitler.

O Waititi εν προκειμένω θα συντονίζει και τις διαδικασίες παραγωγής μαζί και με τους Carthew Neal και Chelsea Winstanley. Τα γυρίσματα του Jojo Rabbit  θα ξεκινήσουν φέτος την άνοιξη.