Blindspotting: Το πρώτο trailer κινείται σε ξέφρενους hip hop ρυθμούς

Καταφτάνει μία διαφορετική περιπέτεια κωμικών καταστάσεων
22 Απριλίου 2018 16:18
Blindspotting: Το πρώτο trailer κινείται σε ξέφρενους hip hop ρυθμούς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του Blindspotting, της κωμωδίας των Summit Entertainment και Codeblack Films, με την οποία κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Carlos López Estrada. Οι επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες Daveed Diggs (Wonder, Zootopia, The Get Down) και Rafael Casal (The Away Team, Ricochet in Reverse) έγραψαν το σενάριο του φιλμ, και πρωταγωνιστούν σε αυτό το ιδιότυπο κινηματογραφικό θέαμα που συνδυάζει επιτυχημένα τη hip hop μουσική, το στοιχείο του χιούμορ, του αυθορμητισμού και της αληθινής φιλίας. Υποκριτικά επίσης τους πλαισιώνει και η Janina Gavankar (True Blood, Star Wars: Battlefront II).

Η δράση του έργου λαμβάνει χώρα στην σύγχρονη εποχή στο Oakland, της California. Η υπόθεση αφορά τον Collin (Diggs), ο οποίος θα προσπαθήσει να περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες της αστυνομικής του επιτήρησης όσο πιο ομαλά γίνεται σε μία προσπάθεια του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, ο παιδικός του φίλος, Miles (Casal), είναι ένας μαγνήτης για μπελάδες. Μία στραβή αρκεί ώστε να βάλει τον Collin σε πρόσθετες περιπέτειες αφού οι δύο κολλητοί επιστρέφουν στην παλιά τους γειτονιά όπου η νοσταλγία μπλέκεται με καινούργια απρόσμενα σκηνικά και σπαρταριστά γεγονότα.

Η πρεμιέρα του Blindspotting θα γίνει αρχικά σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. από τις 20 Ιουλίου του 2018, ενώ η ευρύτερη διανομή του έχει δρομολογηθεί για μία βδομάδα αργότερα. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: