Birds of Prey: H Cathy Yan ίσως σκηνοθετήσει το φιλμ της Harley Quinn

Υπό τις δικές της οδηγίες η Margot Robbie θα επανέλθει στον γνώριμο ρόλο της
18 Απριλίου 2018 14:34
Birds of Prey: H Cathy Yan ίσως σκηνοθετήσει το φιλμ της Harley Quinn

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Warner Bros. πρότεινε στην Cathy Yan να ενορχηστρώσει την δράση της action ταινίας της Harley Quinn με τίτλο Birds of Prey. Αφού προηγηθούν τα Aquaman, Shazam!, και το Wonder Woman 2, σειρά θα πάρει και το spinoff του Suicide Squad όπου την τιμητική της θα έχει η παραπάνω αντιήρωας, με την Margot Robbie να επιστρέφει ως Harley Quinn.

Με βάση και σχετικές αναφορές του Variety, η Cathy Yan αν όντως υπογράψει, θα επεξεργαστεί και το σενάριο της συγκεκριμένης κινηματογραφικής μυθοπλασίας μαζί με την Christina Hodson (Unforgettable). Η Cathy Yan που έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Wall Street Journal της Νέας Υόρκης, του Hong Kong και του Πεκίνο, στη συνέχεια σκηνοθέτησε διάφορες ταινίες μικρού μήκους και έπειτα έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη δουλειά της, το Dead Pigs.

Τα γυρίσματα του Birds of Prey αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη αυτού του έτους, εφόσον δηλαδή η Robbie θα έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino.