Σκηνοθέτης Infinity War: Αναντικατάστατος ο Robert Downey Jr. ως Iron Man

O Joe Russo μίλησε για το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο τωρινός Iron Man
17 Απριλίου 2018 19:09
Σκηνοθέτης Infinity War: Αναντικατάστατος ο Robert Downey Jr. ως Iron Man

Το εγκώμιο του Robert Downey Jr. έμπλεκε ο Joe Russo, ένας εκ των σκηνοθετών του άκρως αναμενόμενου Infinity War, σε πρόσφατη συνέντευξη του, καθώς αναφέρθηκε με προσοχή στην αναπόφευκτη αποχώρηση του από το MCU. Μιλώντας στο Hindustan Times, ο Russo είπε ουσιαστικά πως ο Downey Jr. είναι αναντικατάστατος:

"Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αναλάβει τον Iron Man από τα χέρια του Robert."

Χωρίς να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του ως Tony Stark, δήλωσε επίσης:

Δεν θα μπορεί να παίζει για πάντα τον ρόλο αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχον δεκάδες άλλα πράγματα που θα ήθελε να κάνει στην καριέρα του. Αλλά λατρεύει να παίζει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, το ξέρω, και μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί. Θα δούμε πως θα πάει από εδώ και πέρα. 

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε οκτώ ταινίες -συμπεριλαμβανομένου ενός cameo στο Incredible Hulk- ο Downey είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του Marvel Cinematic Universe ξεκινώντας αυτό το γιγαντιαίο σύμπαν με τον Iron Man του Jon Favreau το 2008. Υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη υπογράψει και είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί στο Avengers 4, όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η μοίρα που τον επιφυλάσσει o "Πόλεμος της Αιωνιότητας" και αν θα εμφανιστεί κανονικά ή ως κάποιο flashback. 

Υπάρχει η αίσθηση, επίσης, πως η Marvel δεν θα κάνει εκ νέου cast τον ρόλο του Iron Man για τις μελλοντικές ταινίες, ανεξαρτήτως το πόσο θα κρατήσει η θητεία του Robert Downey Jr ως Tony Stark. 

Το Avengers: Infinity War θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 26 Απριλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.