In Darkness: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει σκηνικά γεμάτα βία και τρόμο

Η Natalie Dormer αναλαμβάνει ρόλο ηθοποιού και σεναριογράφου στο έργο
17 Απριλίου 2018 16:38
In Darkness: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει σκηνικά γεμάτα βία και τρόμο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Den of Geek!, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το θρίλερ μυστηρίου In Darkness του σκηνοθέτη του Peaky Blinders και του Ripper Street, Anthony Byrne. Ο Byrne συνυπογράφει το σενάριο με τη Natalie Dormer (Margaery του Game of Thrones), η οποία ερμηνεύει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Το cast συμπληρώνουν οι Ed Skrein, Emily Ratajkowski και η Joely Richardson.

Ο κεντρικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από μία τυφλή πιανίστρια, την Sofia (Natalie Dormer) η οποία ακούει κατά λάθος ένα περίεργο θόρυβο στο διαμέρισμα πάνω από το δικό της ενώ την επομένη διαδίδεται αμέσως το νέο για τον βίαιο θάνατο της γειτόνισσάς της, Veronique (Emily Ratajkowski). Πρόκειται για την αρχή ενός ταξιδιού που ωθεί τη Sofia σε θανάσιμους κινδύνους μιας και έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της εκλιπούσας, τον Milos Radic (Jan Bijvoet), έναν Σέρβο επιχειρηματία και φερόμενο ως εγκληματία πολέμου που κατηγορήθηκε για πράξεις γενοκτονίας κατά τον πόλεμο της Βοσνίας, ζητώντας στο Λονδίνο πολιτικό άσυλο.

Αγνοώντας την αλήθεια, η Sofia ρισκάρει την ζωή της ψάχνοντας απαντήσεις και βυθιζόμενη σε έναν σκοτεινό κόσμο διαφθοράς, βαναυσότητας και του εκβιασμού. Καθώς τα μυστικά και από το δικό της παρελθόν θα συνδεθούν με έναν περίεργο τρόπο με τον φαύλο κύκλο απάτης του Radic, η Sofia θα επιδιώξει να εκδικηθεί για όσα η ίδια υπέφερε.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί η επίσημη πρεμιέρα για το In Darkness. Παρακάτω μπορείτε  να δείτε το σχετικό trailer: