Hotel Artemis official trailer: Αποκαλύπτεται ένα νοσοκομείο μόνο για εγκληματίες

Πρωταγωνιστούν οι Jodie Foster, Sterling K. Brown και ο Jeff Goldblum
17 Απριλίου 2018 15:52
Hotel Artemis official trailer: Αποκαλύπτεται ένα νοσοκομείο μόνο για εγκληματίες

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε από την Global Road Entertainment καινούργιο trailer για το αστυνομικό θρίλερ Hotel Artemis, όπου κεντρικό ρόλο υποδύεται η Jodie Foster που εδώ μας συστήνεται ως μία νοσοκόμα. Πρόκειται για το πρώτο σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου Drew Pearce. Υποκριτικά την Foster πλαισιώνουν επίσης ο Sterling K. Brown και ο Jeff Goldblum.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται εν έτει 2028 στο Los Angeles. Το λεγόμενο ‘Hotel Artemis’ είναι ένα νοσοκομείο αποκλειστικά για εγκληματίες και έχει τους δικούς του αυστηρούς κανονισμούς! Αφού ο Waikiki (Brown) και ο Honolulu (Henry) συμμετέχουν σε μία ληστεία που αφήνει τον τελευταίο τραυματισμένο, καταφεύγουν στο ‘Hotel Artemis’ για να ζητήσουν υγειονομική περίθαλψη. To πολύτιμο κλοπιμαίο του Waikiki από την ληστεία αγγίζει σε αξία στα $18 εκατομ.  και τους βάζει σε πρόσθετες περιπέτειες όταν ένας διαβόητος κακός (Jeff Goldblum) αποφασίζει ότι θέλει την πανάκριβη αυτή λεία για τον εαυτό του.

To cast συμπληρώνουν οι: Dave Bautista, Sofia Boutella, Brian Tyree Henry, Charlie Day, Zachary Quinto και η Jenny Slate. Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Marc Platt, Adam Siegel, Stephen Cornwell, και ο Simon Cornwell.

Η πρεμιέρα για το Hotel Artemis έχει προγραμματιστεί στις 8 Ιουνίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer.