Avengers: Infinity War | Η Carrie Coon προστέθηκε σε ρόλο "κακιάς" στο επίσημο cast

Ο Thanos αποκτάει ένα ακόμη χέρι βοηθείας εναντίον των Avengers
17 Απριλίου 2018 15:20
Avengers: Infinity War | Η Carrie Coon προστέθηκε σε ρόλο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Carrie Coon θα υποδυθεί την Proxima Midnight στο Avengers: Infinity War, δηλαδή την σύμμαχο του τρομερού τιτάνα Thanos (Josh Brolin) ο οποίος σχεδιάζει να εξαπολύσει τις υπερδυνάμεις του εναντίον των Avengers. Την ανωτέρω πληροφορία αποκάλυψαν πρόσφατα σε συνέντευξή τους στο Radio Times οι σκηνοθέτες της ταινίας, Joe και Anthony Russo. Η εν λόγω αντιήρωας αποτελεί μέλος της ομάδας  “Black Order”, που συγκροτείται από εξωγήινους πιστούς στα καταστροφικά σχέδια του Thanos. Η ίδια συνιστά το πιο επικίνδυνο μέλος του γκρουπ. Την συγκεκριμένη μορφή εμπνεύστηκε ο συγγραφέας comic Jonathan Hickman και πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013 στο τεύχος “New Avengers” No. 8.

Η Coon, η οποία είναι γνωστή για την συμμετοχή της στο The Leftovers, στο Fargo και στο The Post του Steven Spielberg, πρόκειται να δώσει την φωνή της στον παραπάνω χαρακτήρα ενώ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από προσωπική ανάρτησή της στο Twitter:

«Είναι αλήθεια! Η φωνή μου σε συνεργασία με μία λαμπρή ομάδα εικονογράφων θα ενωθούν για να παίξω την Proxima Midnight!».

Επίσης ο Terry Notary (Kong: Skull Island) θα μας συστηθεί ως ο Cull Obsidian και ο Tom Vaughan-Lawlor ως ο Ebony Maw.

Η Marvel Studios έχει ορίσει ως επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας στην Ελλάδα για το Avengers: Infinity War στις 26 Απριλίου του 2018.