Mulan: Νέες μεγάλες προσθήκες στο cast της κλασικής ιστορίας της Disney

Αυτά είναι τα γνωστά ονόματα που θα συμμετέχουν στην live-action διασκευή
16 Απριλίου 2018 07:18
Mulan: Νέες μεγάλες προσθήκες στο cast της κλασικής ιστορίας της Disney

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το επιτελείο των ηθοποιών από την live- action μεταφορά του κλασικού παραμυθιού της Disney, Mulan, ενισχύθηκε με δύο επιπλέον συμμετοχές, αυτή του Jet Li (Shaolin Temple, Romeo Must Die,The Expendables movies) και εκείνη της Gong Li (The Story of Qui Ju, Farewell My Concubine, Memoirs of a Geisha , Miami Vice).

Οι διάσημοι αυτοί ηθοποιοί πρόκειται να αναλάβουν κεντρικούς ρόλους στο φιλμ που σκηνοθετεί η Niki Caro (Whale Rider). Ο Jet Li θα μας συστηθεί ως ο αυτοκράτορας της Κίνας, που καλεί σε επιστράτευση τον πατέρα ή τον πρωτότοκο κάθε οικογένειας της χώρας του. Η Gong Li κατά πάσα πιθανότητα θα ενσαρκώσει την αντιήρωα της ταινίας, μία πανούργα μάγισσα. Πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή στο όλο concept μιας που κάποιος θα περίμενε να δει ως κακό της υπόθεσης τον Shan Yu, τον αιμοβόρο ηγέτη των Ούννων. Προφανώς και προσφέρεται μία εναλλακτική τροπή στην ιστορία, κάτι που οπωσδήποτε δεν περνάει απαρατήρητο από τους fans της συγκεκριμένης μυθοπλασίας.

 Ήδη η Liu Yifei (The Forbidden Kingdom) θα υποδυθεί την ηρωίδα Hua Mulan που μεταμφιέζεται σε άνδρα προκειμένου να σώσει τον πατέρα της από βέβαιο θάνατο. Ο Donnie Yen έχει υπογράψει για τον ρόλο του μέντορά της, του Διοικητή Tung, ενώ η Xana Tang θα μας παρουσιαστεί ως η αδερφή της.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, και θα πραγματοποιηθούν στην Κίνα και στη Νέα Ζηλανδία. Η επίσημη πρεμιέρα του Mulan έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 27 Μαρτίου του 2020.