Hot Summer Nights trailer: O Timotheé Chalamet βυθίζεται σε ξέφρενες θερινές νύχτες

Αφήνεται σε μία καλοκαιρινή παραζάλη
13 Απριλίου 2018 08:43
Hot Summer Nights trailer: O Timotheé Chalamet βυθίζεται σε ξέφρενες θερινές νύχτες

Κυκλοφόρησε το καινούργιο trailer του Hot Summer Nights, το νεανικό δράμα όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος με Όσκαρ, Timotheé Chalamet (Call Me By Your Name), ενώ την σκηνοθεσία και το σενάριο του έργου επιμελήθηκε ο Elijah Bynum.

Ο Chalamet εν προκειμένω μας συστήνεται ως ο Daniel, ένας συνεσταλμένος και ιδιόρρυθμος νεαρός ο οποίος στέλνεται απρόθυμα να περάσει το καλοκαίρι του στο Ακρωτήριο Cape Cod. Καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο αυτό περιβάλλον, γνωρίζεται με τον γείτονά του, τον Hunter (Alex Roe), ο οποίος είναι διακινητής ναρκωτικών. Η καινούργια του παρέα θα δώσει το έναυσμα για μία επικίνδυνη και γεμάτη πειρασμούς περιπλάνηση του ήρωα σε έναν πρωτόγνωρο για αυτόν κόσμο.

Ο Daniel θα ερωτευτεί την αδερφή του Hunter, την McKayla (Maika Monroe), ενώ θα αρχίσει και ο ίδιος παρόμοιες συναλλαγές όπως και ο φίλος του. Όταν ωστόσο ένας τυφώνας σαρώνει την ακτή, ο Daniel πιάνει τον εαυτό του να έρχεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό ρίσκο. Τα πάρτι, το παράνομο εμπόριο ουσιών και η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού ανεβάζουν την ένταση κατακόρυφα, διεγείροντας τα πάθη και δοκιμάζοντας τις αντοχές του.

Η πρεμιέρα του Hot Summer Nights έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 27 Ιουλίου. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: