The Toymaker’s Secret: Ο Alex Garland θα συνεργαστεί με την σκηνοθέτιδα Paloma Baeza

Ο δημιουργός του ‘Annihilation’ θα επιμεληθεί το σενάριο του φιλμ φαντασίας
12 Απριλίου 2018 14:39
The Toymaker’s Secret: Ο Alex Garland θα συνεργαστεί με την σκηνοθέτιδα Paloma Baeza

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε η είδηση ότι ο Alex Garland (Annihilation, Ex Machina), θα ενώσει τις δυνάμεις του με την βραβευμένη με BAFTA σκηνοθέτιδα και ηθοποιό Paloma Baeza (Sunshine) για τις ανάγκες του φιλμ φαντασίας  που ετοιμάζει η ίδια με τίτλο The Toymaker’s Secret.

Ο Garland λοιπόν θα συνεργαστεί με την Baeza η οποία στην πραγματικότητα τυγχάνει και σύντροφός του ενώ έχει αποσπάσει βραβεία για το Poles Apart , την δουλειά κινουμένων σχεδίων που φέρει την υπογραφή της. Η σύζυγός του λοιπόν,  επιθυμεί να καθίσει ξανά  στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά για μία μυθοπλασία του φανταστικού για την οποία όμως προς το παρόν δεν έχει οριστεί επίσημη πρεμιέρα.

Το The Toymaker’s Secret το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία CG και live-action, ενδεχομένως να θυμίσει και κάτι από το The Princess Bride. Η υπόθεσή του επικεντρώνεται σε παιχνίδια που ζωντανεύουν στην Βικτωριανή Αγγλία. Τα εν λόγω μαγεμένα αντικείμενα ανακαλύπτουν τυχαία μία μητέρα και μία κόρη, που μετακομίζουν σ’ ένα παλιό σπίτι.