The Dark: Κυκλοφόρησε νέο clip για μία διαφορετική ζόμπι-Αποκάλυψη

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα τυφλό αγόρι και μία ‘νεκροζώντανη’;
12 Απριλίου 2018 12:42
The Dark: Κυκλοφόρησε νέο clip για μία διαφορετική ζόμπι-Αποκάλυψη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, βγήκε καινούργιο clip για το The Dark, το μεταποκαλυπτικό φιλμ τρόμου την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Justin P. Lange.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται στην Mina (Nadia Alexander), ένα ‘νεκροζώντανο’ κορίτσι, με αποκρουστικό από τις πληγές πρόσωπο, που τρέφεται με σάρκα, όμως δεν της αρέσει ιδιαίτερα η νέα κατάσταση όπου έχει περιέλθει, γιατί κάποτε ζούσε σαν κανονικός άνθρωπος. Την έχουν καταραστεί να στοιχειώνει ένα σπίτι στο δάσος όπου έμενε όταν ήταν ακόμη παιδί, έτσι ώστε ποτέ να μην μπει κανείς ή να βγει ζωντανός από εκεί πέρα. Τότε συναντά τον Alex (Toby Nichols), έναν τυφλό έφηβο που αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Αντί να τον κατασπαράξει, η Mina του χαρίζει την ζωή και οι δυο τους αρχίζουν σταδιακά να δένονται μεταξύ τους. Κάποια από τα παλιά ανθρώπινα συναισθήματά της ξεπροβάλλουν και πάλι δειλά δειλά στην επιφάνεια. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, θα αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια απίθανη φιλία.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του The Dark έχει δρομολογηθεί για τις 21 Απριλίου του 2018 μέσα στα πλαίσια του Tribeca Film Festival. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: