Westworld: Οι δημιουργοί τρόλλαραν τους πάντες κάνοντας spoil όλη τη 2η σεζόν

Never gonna give you up...
10 Απριλίου 2018 19:51
Westworld: Οι δημιουργοί τρόλλαραν τους πάντες κάνοντας spoil όλη τη 2η σεζόν

Την "απειλή" τους να σποιλάρουν ολόκληρη τη 2η σεζόν του Westworld πραγματοποίησαν οι δημιουργοί της σειράς, Jonathan Nolan και Lisa Joy. Ο λόγος τους; Για να καταπολεμήσουν τα spoilers, τα οποία ταλάνισαν ομολογουμένως την πρώτη σεζόν του. Μέσω ενός AMA στο Reddit το δημιουργικό δίδυμο προκάλεσε την spoiler κουλτούρα με τον καλύτερο τρόπο: αποκαλύπτοντας οι ίδιοι την πλοκή. Έτσι, έβαλαν ένα στοίχημα πως εάν η ανάρτηση τους έπαιρνε πάνω από 1.000 upvotes θα κυκλοφορούσαν ένα βίντεο που θα σποίλαρε ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν με λεπτομέρειες μάλιστα!

Το καλύτερο είναι πως στο κόλπο μπήκε και το ίδιο το HBO που σε ερώτηση του THR απάντησε με σοβαρότητα:
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των showrunners του Westworld. Σας προτείνουμε να συντονιστείτε στο Reddit για την επόμενη τους κίνηση. 

Εν τέλει πήραν όχι μόνο 1.000 αλλά πάνω από 4.000 upvotes, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσαν και δόθηκε στη δημοσιότητα το γεμάτο με spoiler βίντεο. Το 25 λεπτών βίντεο αποκαλύπτει πτυχές της επερχόμενης σεζόν του Westworld... υπό τους ήχους του αθάνατου τραγουδιού και ιντερνετικού meme, το Never Gonna Give You Up του Rick Astley, το οποίο τραγουδάει η Evan Rachel Wood στο χαρακτηριστικό πιάνο στυλ της σειράς. 

Όλο το σκηνικό λοιπόν ήταν...σικέ και μια μοναδική ευκαιρία για να τρολλάρουν τους πάντες στο ίντερνετ! Μην γελιέστε, όμως γιατί όλα τα μυστικά του Westworld Season 2 θα αποκαλύπτονται από τις 22 Απριλίου που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO.