Avengers: Infinity War | Η Elizabeth Olsen είναι η μόνη που δεν θέλει solo ταινία

Η Scarlet Witch μάγεψε τους πάντες στην ειδική προβολή του φιλμ
10 Απριλίου 2018 15:03
Avengers: Infinity War | Η Elizabeth Olsen είναι η μόνη που δεν θέλει solo ταινία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα της DailyMail, η Elizabeth Olsen που παρευρέθηκε σε ειδική προβολή του Avengers: Infinity War στο Λονδίνο, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την κομψή και γοητευτική παρουσία της πάνω στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη ηθοποιός που υποδύεται την Scarlet Witch θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο επερχόμενο φιλμ των Avengers. Η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί και με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της όπως τους Tom Hiddleston, Paul Bettany, Tom Holland, Benedict Cumberbatch και άλλους, χαρίζοντας ένα αφοπλιστικό χαμόγελο στον κόσμο που έδωσε το παρόν στο event αυτό.

Μεταξύ άλλων, πάντως, η Elizabeth Olsen πρόσφατα τόνισε πως δεν θα την ενθουσίαζε ιδιαίτερα το ενδεχόμενο μίας solo μυθοπλασίας αφιερωμένη στην action ηρωίδα που ενσαρκώνει. Ειδικότερα με βάση και σχετικές αναφορές του Comic Book, δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού:

 «Είμαστε στο σημείο μηδέν. Δεν είναι σίγουρα κάτι που πιέζω, και δεν ξέρω αν αυτό είναι και κάτι που θα πιέσουν και αυτοί (οι παραγωγοί) επίσης. Ο Paul κι εγώ κάναμε πλάκα με το να  έχουμε ένα εγχώριο τηλεοπτικό σόου στο Netflix ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν σαν το House of M όπου η Scarlet Witch θα ξέφευγε κάπως. Γι 'αυτό και αστειευόμασταν αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ και εξακολουθούν να μου παρέχουν πράγματα που μπορώ να αξιοποιήσω σωστά ».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τελευταία στιγμιότυπα όπως απαθανάτισε την Olsen ο φωτογραφικός φακός στην ανωτέρω εκδήλωση του Avengers: Infinity War που αναμένεται να διανεμηθεί στις 26 Απριλίου του 2018 στην Ελλάδα.