Beast official trailer: Οι Jessie Buckley και Johnny Flynn δέσμιοι μίας επικίνδυνης έλξης

Ένα θρίλερ μυστηρίου καταφτάνει με γενναίες δόσεις σασπένς
07 Απριλίου 2018 15:59
Beast official trailer: Οι Jessie Buckley και Johnny Flynn δέσμιοι μίας επικίνδυνης έλξης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε καινούργιο trailer για το Beast, ένα αστυνομικό θρίλερ την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει Michael Pearce ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν ο Johnny Flynn (Clouds of Sils Maria) και η Jessie Buckley (Taboo, War and Peace).

Στην εν λόγω ταινία, ο βασικός δρώντας του σόου του Netflix, Lovesick, πασχίζει να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το σκοτεινό του παρελθόν. Το φιλμ αυτό έκανε και ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα στο τελευταίο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η κινηματογραφική αυτήν μυθοπλασία λαμβάνει χώρα στην Αγγλία, και εστιάζει στον δεσμό που θα αναπτύξουν ένας αινιγματικός ξένος εν ονόματι Pascal, και η Moll, μία νεαρή που θέλει να ξεφύγει από τα τετριμμένα σκηνικά της ζωής της. Η σχέση τους εντούτοις, θα περάσει δια πυρός και σιδήρου όταν ο ήρωας θα θεωρηθεί από τις αρχές ως ύποπτος για  μία σειρά φρικιαστικών φόνων στην περιοχή. Η κοπέλα πρέπει πια να πάρει μία απόφαση ζωής που θα καθορίσει εν πολλοίς και το κοινό τους μέλλον .

Το ντεμπούτο του Beast έχει δρομολογηθεί για το Ηνωμένο Βασίλειο στις 27 Απριλίου, ενώ για τις Η.Π.Α. έχει οριστεί στις 11 Μαΐου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: