"The Last Witness" official trailer: Ο Alex Pettyfer ερευνά ιστορικά εγκλήματα

Μία υπόθεση-γρίφος στον απόηχο του B’ Παγκοσμίου έρχεται στην επιφάνεια
06 Απριλίου 2018 12:36

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Last Witness, το ιστορικό-πολιτικό δράμα που σκηνοθέτησε ο Piotr Szkopiak (Shakespeare & Hathaway: Private Investigators).

Το έργο αντλεί υλικό από αληθινά γεγονότα και τοποθετείται στην Αγγλία του 1947. Ο Alex Pettyfer έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ, υποδυόμενος έναν δημοσιογράφο ο οποίος ερευνά μία σειρά αυτοκτονιών που ενδέχεται τελικά να είναι και φόνοι. Τα ευρήματα που συλλέγει τον οδηγούν στο να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός ανατολικοευρωπαϊκού πρόσφυγα και τη σύνδεσή του με την κάλυψη ενός από τα πιο διαβόητα εγκλήματα του Στάλιν από τη βρετανική κυβέρνηση.

Στην ατμοσφαιρική αυτή όσο και μυστηριώδη κινηματογραφική μυθοπλασία, παίζουν επίσης οι: Michael Gambon, Robert Więckiewicz,  και η Talulah Riley (Westworld). Το σενάριο επιμελήθηκε ο Szkopiak μαζί με τον Paul Szambowski.

Η Momentum Pictures θα διανείμει το The Last Witness σε υπηρεσία VOD και σε μορφή Digital HD στις 29 Μαΐου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: