Το μέλλον του Indiana Jones είναι με γυναίκα πρωταγωνίστρια;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφήνει ο Steven Spielberg
05 Απριλίου 2018 17:34
Το μέλλον του Indiana Jones είναι με γυναίκα πρωταγωνίστρια;

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Indiana Jones, εφόσον οι Lucasfilm και Disney έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να συνεχιστεί το franchise; Σε αυτές τις ερωτήσεις απαντάει ο σκηνοθέτης Steven Spielberg, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το πέμπτο κεφάλαιο του διάσημου αρχαιολόγου. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στo The Sun, ερωτήθηκε για το εάν μια γυναίκα θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του Indy στο μέλλον, μιας και η πιθανότητα άλλος άνδρας ηθοποιός να μπει στη θέση του δεν υπάρχει στα πλάνα -αν και είχε ακουστεί στο παρελθόν το όνομα τόσο του Chris Pratt όσο και του Bradley Cooper για τον κ. Jones. 

Παρά το ότι δεν αποτελεί επιβεβαίωση πως θα δούμε μια γυναίκα Indiana Jones, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε:

Θα έπρεπε να αλλάξουμε και το όνομα από Jones σε Joan. Και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα με αυτό. 

Αναπόφευκτα, λοιπόν, ο Harrison Ford θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο -ή καλύτερα- την επόμενη αρχαιολόγο στη θέση του, διότι δεν υπάρχει επίσης πιθανότητα να επιστρέψει ο Shia LeBeouf ως ο γιος του Indy, Mutt. Ο Ford έχει ήδη παίξει το ρόλο του μέντορα στο Star Wars: The Force Awakens απέναντι στη Daisy Ridley με μεγάλη επιτυχία και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε μια παρόμοια χημεία επί της οθόνης. Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται γιατί ο Spielberg έχει επιβεβαιώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον Ford στον λατρεμένο ρόλο. 

Το εάν εν τέλει θα δούμε μια "Indiana Joan" μένει να φανεί στο μέλλον. Μέχρι τότε, το Indiana Jones 5 ξεκινά τα γυρίσματα τον Απρίλιο του 2019, έτσι ώστε να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2020.