Ο Guillermo del Toro υπέγραψε με την Fox Searchlight για ένα μεγάλο deal 

Τα πράγματα δείχνουν ότι η φετινή χρονιά του ανήκει!

Ο Guillermo del Toro υπέγραψε με την Fox Searchlight για ένα μεγάλο deal

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety, ο δις βραβευμένος Όσκαρ, Guillermo del Toro (The Shape of Water, Pan’s Labyrinth,The Devil’s Bakcbone), προχώρησε σε μία μεγαλεπήβολη συμφωνία με την Fox Searchlight Pictures.

Ο ίδιος πλέον τίθεται ως επικεφαλής του ελέγχου θεμάτων που αφορούν την σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή των διάφορων sci-fi, horror και fantasy ταινιών που αναλαμβάνει η εταιρεία. Η Fox Searchlight Pictures απ’ ό,τι φαίνεται εγκαινιάζει ένα ξεχωριστό τμήμα για τα παραπάνω είδη, το οποίο θα προσλάβει συγκεκριμένο όνομα στο προσεχές μέλλον, και θα αποτελέσει την «μήτρα» για πολλές αντίστοιχες μυθοπλασίες διάφορων δημιουργών, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του del Toro για τα επόμενα έργα που θα σκηνοθετήσει.

Οι πρόεδροι της Fox Searchlight Pictures, Stephen Gilula και Nancy Utley, προέβησαν πρόσφατα στην σχετική ανακοίνωση:

«Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας με την οποία ήρθε στην ζωή το ‘The Shape of Water’, έχουμε παρατηρήσει από πρώτο χέρι τον Guillermo επί τω έργω, ως σκηνοθέτη, συγγραφέα, παραγωγό - δημιουργό. Πιστεύουμε σε αυτόν και στο όραμα για μία νέα επωνυμία της Searchlight και είμαστε πρόθυμοι να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί του».

O Guillermo del Toro, από πλευράς του τοποθετήθηκε ως εξής:

«Τον περισσότερο καιρό, ήλπιζα να βρω ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούσα να διανείμω, να καλλιεργώ και να φτιάχνω νέες φωνές σε έξυπνα, ευρηματικά είδη φιλμ και από έναν δικό μου δίαυλο. Στο Fox Searchlight, βρήκα ένα αληθινό ‘σπίτι’ για παραγωγή ταινιών ζωντανής δράσης - μία συνεργασία βασισμένη στη σκληρή δουλειά, στην κατανόηση προς τον άλλον και, πάνω απ 'όλα, στην πίστη. Μετά την υπέροχη εμπειρία που είχα με την Fox Searchlight για το ‘The Shape of Water’, με τιμάει που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω αυτήν την σχέση».

0 σχολια