Ο Thanos απαιτεί να μη σποιλάρετε το Avengers: Infinity War!

Το μήνυμα των σκηνοθετών προς όλους τους fans
04 Απριλίου 2018 21:13
Ο Thanos απαιτεί να μη σποιλάρετε το Avengers: Infinity War!

Είναι μια μάστιγα -θα έλεγε κανείς- των τελευταίων ετών αυτή των spoilers και του πόσο πολύ μπορεί να χαλάσει εντελώς την εμπειρία στους θεατές μιας ταινίας. Στην εποχή του ίντερνετ ιδιαίτερα, κάτι τέτοιο φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, πόσο μάλλον όταν κάποια δήθεν trolls αρέσκονται στο να σποιλάρουν τον κόσμο. Με την τεράστια κορύφωση του Marvel Cinematic Universe να λαμβάνει χώρα στο άκρως αναμενόμενο "Infinity War", οι σκηνοθέτες της τρίτης Avengers ταινίας, Joe και Anthony Russo, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους για αυτό το θέμα.

 Ζητούν, ουσιαστικά, από όλους τους fans της Marvel -και μη- να σεβαστούν τον πλησίον τους, μιας και τα screenings του Infinity War για τον ειδικό Τύπο δεν θα περιλαμβάνουν καν ολόκληρη την ταινία. Αυτή θα κάνει πρεμιέρα κανονικά ταυτόχρονα με τον υπόλοιπο κόσμο, όπως έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26 Απριλίου για τη χώρα μας και στις 27 του μήνα για την Αμερική. 

Πρόκειται για την μοναδική ταινία της Marvel στα χρονικά που τα επίπεδα μυστικότητας έγιναν κυριολεκτικά με τακτικές... Star Wars, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή ή spoiler πριν την πρεμιέρα. Το μήνυμα τους κλείνει με τη φράση hashtag #ThanosDemandsYourSilence δηλαδή "ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας".

Από την πλευρά τους το cast αστειεύτηκε με τον δικό του τρόπο στο γράμμα των Russos, με τον Spider-Man δηλαδή τον Tom Holland, ο οποίος στο παρελθόν παραλίγο να ρίξει spoiler για το Spider-Man: Homecoming, να αυτοσαρκάζεται κιόλας. 

Ακόμη και ο χαμένος από όλα τη διαφημιστική καμπάνια της ταινίας, Hawkeye του Jeremy Renner, σχολίασε με τον δικό του τρόπο.

Κρατήστε το μήνυμα των Russos και ας πάμε όλοι στην προβολή του Avengers: Infinity War στις 26 Απριλίου καθαροί από spoilers!