Ποιος είπε ότι η στολή του Deadpool δεν βγαίνει και σε ροζ χρώμα;

Ο πιο badass ήρωας της Marvel ντύθηκε έτσι για καλό σκοπό!
04 Απριλίου 2018 19:32
Ποιος είπε ότι η στολή του Deadpool δεν βγαίνει και σε ροζ χρώμα;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε βίντεο όπου ο Deadpool, δηλαδή ο Ryan Reynolds, ξεκινάει μία πολύ ξεχωριστή δημοπρασία, αυτήν της ροζ στολής που απ’ ό,τι φαίνεται προστέθηκε στην γκαρνταρόμπα του με σκοπό να βοηθήσει στην μάχη κατά του καρκίνου!

Ο Ryan Reynolds που υποδύεται τον εν λόγω badass χαρακτήρα της Marvel, αποφάσισε να στηρίξει την καμπάνια «F— Cancer» του ιδρύματος Omaze, παροτρύνοντας τον κόσμο να στηρίξει το όλο εγχείρημα με το οποίο καταβάλλεται μία αξιόλογη προσπάθεια πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου.

Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει στην παραπάνω ιδιότυπη  κλήρωση με δωρεές που ξεκινούν από $10 έως και $5,000, διεκδικώντας παράλληλα και την πιθανότητα να κερδίσει εκείνος την νέα version της στολής του.

Το Deadpool 2 έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαΐου του 2018. Μέχρι τότε όμως ο ομώνυμος ήρωας απευθύνει προς όλους, με τον δικό του πάντα τρόπο, ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς παρακάτω!