A Quiet Place: Στο τελικό trailer ο αγνός τρόμος πλησιάζει αθόρυβα

Το νέο θρίλερ του John Krasinski θα σας κόψει την ανάσα!
03 Απριλίου 2018 11:38
A Quiet Place: Στο τελικό trailer ο αγνός τρόμος πλησιάζει αθόρυβα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε από την Paramount Pictures καινούργιο trailer για το A Quiet Place, την ταινία τρόμου την δράση της οποίας ενορχήστρωσε ο John Krasinski, ο οποίος υποδύεται και κεντρικό ρόλο εδώ μαζί και με την αληθινή του σύντροφο, την Emily Blunt (Sicario, Wild Target).

Το εν λόγω ιδιότυπο μεταποκαλυπτικό θρίλερ το σενάριο του οποίου υπογράφουν οι Krasinski, Bryan Woods, και ο Scott Beck, θα στείλει ρίγη στην ραχοκοκαλιά σας! Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μυθοπλασία τρόμου. Το έργο πραγματεύεται την ιστορία μίας οικογένειας η οποία βιώνει την επαύριο της καταστροφής του πλανήτη όμως επιλέγοντας να ζήσουν απομονωμένοι μέσα στην άγρια φύση! Τα μέλη της ωστόσο έρχονται αντιμέτωπα με ένα εχθρικό ον που ξεπροβάλλει μέσα από το δάσος όποτε ακουστεί έστω και ελάχιστος θόρυβος. Το να επιζήσουν αποδεικνύεται σωστός άθλος ειδικά όταν δεν είναι στο χέρι τους να ελέγξουν κάθε τι που ενδέχεται να σπάσει την νεκρική σιγή που πασχίζουν να κρατήσουν.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) και Millicent Simmonds (Wonderstruck). Σε πόστο παραγωγού εν προκειμένω έχει τοποθετηθεί ο Michael Bay (Transformers) και οι συνάδελφοί του, Andrew Form και Brad Fuller (Ouija, The Purge, Texas Chainsaw Massacre).

Το A Quiet Place όσον αφορά τις Η.Π.Α. θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στις 6 Απριλίου του 2018, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί μία ημέρα νωρίτερα. Παρακάτω έπεται το σχετικό απόσπασμα: