Revenge: Ετοιμαστείτε για αιματηρά σκηνικά στο νέο trailer

Ένα σοκαριστικό θρίλερ εκδίκησης καταφθάνει
02 Απριλίου 2018 13:27
Revenge: Ετοιμαστείτε για αιματηρά σκηνικά στο νέο trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε από τις NEON και Shudder το καινούργιο trailer για το Revenge, ένα δυνατό θρίλερ εκδίκησης την δράση του οποίου ενορχήστρωσε η ανερχόμενη στον χώρο, Coralie Fargeat.

Κάνοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, μας δίνει μία ιστορία παραφοράς και βίας, όπου η εκδίκηση και το ένστικτο της επιβίωσης θολώνει την κρίση του ατόμου,  ενώ παράλληλα διατυπώνεται ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο πάνω στην ανθρώπινη φύση και σε ζητήματα φύλου. Πάνω σε πορφυρό καμβά ζωντανεύει η υπνωτιστική ομορφιά και η αιματηρή τιμωρία αυτού του αιχμηρού σαν ξυράφι και ανατρεπτικού φιλμ τρόμου.

Η Jen (Matilda Lutz) απολαμβάνει μία ρομαντική απόδραση με τον πλούσιο φίλο της. Η εκδρομή τους ξαφνικά διακόπτεται όταν οι θρασείς φίλοι του τους συναντούν μέσα στα πλαίσια του κυνηγιού που αποφάσισαν να κάνουν. Η ένταση κορυφώνεται και η κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο όταν έπειτα από ένα τρομερό συμβάν, η Jen αφήνεται πίσω ως νεκρή. Δυστυχώς για τους θύτες, η Jen επιβιώνει και επανεμφανίζεται με μία αμείλικτη και γεμάτη μένος πρόθεση: να αποδώσει τα όμοια σε όσους την έβαψαν.

Η πρεμιέρα του Revenge έχει προγραμματιστεί για τις Η.Π.Α. στις 11 Μαΐου του 2018 ενώ θα βγει και σε υπηρεσία VOD. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: