Jurassic World 3: Ο Colin Trevorrow επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα

Επιβεβαίωση δια στόματος Steven Spielberg
01 Απριλίου 2018 20:44
Jurassic World 3: Ο Colin Trevorrow επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα

Μετά την τεράστια επιτυχία της επιστροφής της σειράς με το Jurassic World, ο Colin Trevorrow ανέβασε σημαντικά τις μετοχές του στο Hollywod, καθώς κατάφερε να αποσπάσει $1.6 δισεκατομμύρια στο box office με την ταινία του. Για αυτό και ο παραγωγός και δημιουργός του πρώτου Jurassic Park, Steven Spielberg, τον εμπιστεύτηκε για το τρίτο κεφάλαιο του reboot. 

Όπως ανακοίνωσε στο EW, ο Colin Trevorrow θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο του Jurassic World 3, με την Emily Carmichael να τον βοηθάει στο κομμάτι του σεναρίου. Όντας ο άνθρωπος που καθοδήγησε την επιτυχημένη επάνοδο της σειράς στο κοινό, φαντάζει μια λογική επιλογή για να κλείσει την τριλογία που ο ίδιος ξεκίνησε.

Ας ελπίσουμε πως έμαθε από τα λάθη της πρώτης του μεγάλης blockbuster προσπάθειας και δεν θα κάνει τις αμφιλεγόμενες δημιουργικές επιλογές του πρώτου Jurassic World. Το Jurassic World 3 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021. 

To Jurassic World: Fallen Kingdom αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου του 2018.