Φήμη: Άλλαξε εντελώς η post-credits σκηνή του New Mutants

Και με διαφορετικό ηθοποιό 
30 Μαρτίου 2018 19:03
Φήμη: Άλλαξε εντελώς η post-credits σκηνή του New Mutants

Σύμφωνα με το The Tracking Board διάφορες φήμες αναφέρουν πως το New Mutants αντιμετωπίζει διάφορα παρασκηνιακά προβλήματα για αυτό και πάρθηκε η απόφαση να καθυστερήσει. Λέγεται πως τα reshoots που πραγματοποιεί γίνονται για να αλλάξει το ύφος και θα εμπνέεται από την επιτυχία του IT, έτσι ώστε να φέρει την ταινία πιο κοντά στα γούστα και το όραμα του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, Josh Boone. 

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι οι φήμες κάνουν λόγο πως αλλάχτηκε η αρχική post-credits σκηνή του New Mutants, η οποία θα σύστηνε τον Mister Sinister στο X-Men Cinematic Universe και θα τον υποδυόταν ο Jon Hamm (Mad Men). Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τόσο ο Hamm όσο και ο χαρακτήρες του Sinister πήγαν στον καλάθι των αχρήστων -τουλάχιστον προς το παρόν. Στη θέση τους μπαίνουν ο Antonio Banderas και ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας, που θα εμφανιστεί στην post-credits σκηνή. Τώρα το ποιος θα είναι αυτός παραμένει ένα ερώτημα.

Επίσης, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Adam Warlock ήταν μέρος του σεναρίου αλλά η εντελώς CGI φύση του ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκη και ακριβή για να πραγματοποιηθεί. 

Το The New Mutants (Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι) θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου του 2019 στις ΗΠΑ.