Avengers: Infinity War TV Spot | Μόνο ενωμένοι θα νικήσουν τον Thanos!

Καταιγισμός από trailer πριν την μεγάλη πρεμιέρα
30 Μαρτίου 2018 19:27
Avengers: Infinity War TV Spot | Μόνο ενωμένοι θα νικήσουν τον Thanos!

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την μεγάλη πρεμιέρα του άκρως αναμενόμενου Avengers: Infinity War, μια ταινία που στηνόταν εδώ και μια δεκαετία μεθοδικά από τη Marvel και θα κορυφώσει ένα τεράστιο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό της σύμπαν. Όπως αντιλαμβάνεστε το hype είναι δυσθεώρητα υψηλό με τις προπωλήσεις των εισιτηρίων να σπάνε εύκολα το προηγούμενο ρεκόρ του πρόσφατου Black Panther. Για αυτό και η Marvel δίνει γκάζι στις μηχανές της και κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά νέα μικρά trailers υπό την μορφή των γνωστών TV Spots. 

Παρακάτω θα δείτε τρία ολοκαίνουργια TV Spots τα οποία είναι τόσο αποκαλυπτικά όσο και καταιγιστικά και θα σας ζεστάνουν παραπάνω για την πρεμιέρα της ταινίας των αδερφών Russo. 

Το cast του Infinity War περιλαμβάνει τους: Robert Downey Jr.Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, και Tom Hiddleston

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Απριλίου 2018.