Murder Mystery: Οι Adam Sandler και Jennifer Aniston υπέγραψαν για την συμμετοχή τους

Θα συναντηθούν και πάλι επαγγελματικά στην νέα κωμωδία του Netflix
30 Μαρτίου 2018 13:37
Murder Mystery: Οι Adam Sandler και Jennifer Aniston υπέγραψαν για την συμμετοχή τους

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Adam Sandler και η Jennifer Aniston, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα το 2011 στο Just Go With It, πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν και πάλι αυτήν την φορά στην καινούργια κωμωδία του Netflix με τίτλο Murder Mystery.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει εδώ ο Kyle Newacheck (Workaholics). Για την επιμέλεια των κειμένων έχει ήδη επιστρατευτεί ο σεναριογράφος του White House Down, ο James Vanderbilt.

Η υπόθεση του φιλμ επικεντρώνεται σε έναν αξιωματικό (Sandler) που εργάζεται στην Νέα Υόρκη, και ο οποίος καταφέρνει τελικά να πραγματοποιήσει μαζί με την σύζυγό του (Aniston) την εκδρομή που τόσο επιθυμούσαν στην Ευρώπη. Μία τυχαία συνάντηση στην πτήση τους, τους φέρνει σε μία ξέγνοιαστη οικογενειακή σύναξη στο υπερπολυτελές γιοτ του ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου Malcolm Quince. Όταν ο οικοδεσπότης τους δολοφονείται, το ανδρόγυνο καταλήγει να είναι στους βασικούς υπόπτους της εν λόγω μυστηριώδους ιστορίας με πολλά άλλα απίστευτα μπλεξίματα να ακολουθούν.

Με το Murder Mystery ο Sandler προσθέτει στο ενεργητικό του ακόμη μία δουλειά του με το Netflix, και ειδικότερα το έκτο σε σειρά project, ενώ για την Aniston είναι η πρώτη φορά που κλείνει συμφωνία με το συγκεκριμένο streaming δίκτυο.