The Jungle Cruise: Ο Jack Whitehall θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Dwayne Johnson

Η Emily Blunt έχει υπογράψει ήδη για την συμμετοχή της στο cast
28 Μαρτίου 2018 16:47
The Jungle Cruise: Ο Jack Whitehall θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Dwayne Johnson

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Βρετανός κωμικός και ηθοποιός, Jack Whitehall (Mother’s Day, The Nutcracker and the Four Realms, Bad Education, Jack Whitehall: At Large) θα πλαισιώσει υποκριτικά τον The Rock, μαζί και με την Emily Blunt στο νέο φιλμ της Disney με τίτλο The Jungle Cruise.

Και σχετική αναφορά του Variety επιβεβαιώνει τα ανωτέρω για την εν λόγω ταινία δράσης που θα πραγματεύεται μία περιήγηση στα πιο διάσημα θεματικά πάρκα της Walt Disney όπως εκείνα των ταινιών The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland, και το πιο δημοφιλές αυτό των Πειρατών της Καραϊβικής.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night). Ο Whitehall θα υποδυθεί τον αδερφό της  Blunt, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί προς στιγμήν περαιτέρω πληροφορίες για τον χαρακτήρα του. Το σενάριο πρόκειται να επιμεληθεί ο Michael Green (Logan, Blade Runner 2049) από τα αρχικά κείμενα των J.D. Payne και Patrick McKay (Star Trek Beyond).

Ο Dwayne Johnson αναλαμβάνει και θέση παραγωγού μέσω της Seven Bucks Productions και των συνεργατών του, Dany Garcia και Hiram Garcia, αλλά και μαζί με τις εταιρείες  Flynn Picture Co. και Davis Entertainment.

Τα γυρίσματα του The Jungle Cruise αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο του 2018.