Men in Black spinoff με την χημεία των Tessa Thompson και Chris Hemsworth

Η ‘Βαλκυρία’ και ο ‘Thor’ σε περιπέτειες με Επαφές Τρίτου Τύπου!
23 Μαρτίου 2018 17:23
Men in Black spinoff με την χημεία των Tessa Thompson και Chris Hemsworth

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Tessa Thompson (Annihilation, Westworld) και ο Chris Hemsworth πρόκειται να συναντηθούν για ακόμη μία φορά επαγγελματικά, αυτή την φορά στα πλατό του spinoff του Men in Black.

Τους δύο παραπάνω πρωταγωνιστές του Thor: Ragnarok, απ’ ό,τι φαίνεται θα τους ξαναδούμε σε μία ακόμη κινηματογραφική επανένωση, με τον δημιουργό του Fast and the Furious 8, F. Gary Gray (The Negotiator, The Italian Job, Straight Outta Compton) να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Οι Matt Holloway και Art Marcum θα επιμεληθούν το σενάριο.

Θα μας συστηθούν λοιπόν, νέοι χαρακτήρες και όχι οι πράκτορες K και J, τους οποίους είχαν υποδυθεί οι Lee Jones και Will Smith αντίστοιχα, αφού αναμένεται να διαμορφωθεί μία φρέσκια sci-fi ιστορία που δεν θα βασίζεται κατά βάση στην δοκιμασμένη συνταγή ενός ντουέτου ηρώων. Βέβαια, προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω λεπτομέρειες επ’ αυτού.

Πίσω από την παραγωγή  της ταινίας θα βρίσκονται πάλι οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald με τον Steven Spielberg να επιστρέφει στο franchise ως εξωτερικός παραγωγός.

Η πρεμιέρα του καινούργιου κεφαλαίου του Men in Black, έχει οριστεί από την Sony για τις Η.Π.Α. στις 14 Ιουνίου του 2019.