O Chris Evans αποσύρεται ως Captain America μετά το Avengers 4

Βάζει φωτιά στις φήμες για το ποιος θα τον διαδεχθεί
23 Μαρτίου 2018 14:27
O Chris Evans αποσύρεται ως Captain America μετά το Avengers 4

Θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως το επερχόμενο "Infinity War" δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη για μερικούς ήρωες και το ίδιο προμηνύεται για το Avengers 4, καθώς το σύμπαν της Marvel θα αλλάξει εντελώς τη φουρνιά των ηρώων του. Ένας από αυτούς θα είναι και επιβεβαιωμένα ο Captain America του Chris Evans, με τον διάσημο ηθοποιό να ανακοινώνει την απόσυρση του από τον ρόλο σε συνέντευξη του στη New York Times

Ανέφερε πως θα πει αντίο στο Marvel Cinematic Universe μετά τα προγραμματισμένα reshoots του Avengers 4 που θα γίνουν προς τα τέλη του 2018, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: 

Καλύτερα να κατέβεις ο ίδιος από το τραίνο αντί να σε σπρώξουν έξω από αυτό. 

Η ιδέα του ότι ο Evans θα αποσυρθεί από το MCU και πολλοί ακόμη Avengers δεν είναι καινούργια και είναι κάτι που έχει συζητηθεί ανοιχτά ενόψει του Infinity War, το οποίο αναμένεται να "καθαρίσει' αρκετούς αγαπημένους μας ήρωες, όπως έγινε και στο ομώνυμο κόμικ. 

Στον κόσμο των comics, ο Steve Rogers είναι ένας από τους δεκάδες χαρακτήρες που ανέλαβαν το καθήκον του Captain America, με τους αμέσως πιο γνωστούς να είαι ο Bucky Barnes aka Winter Soldier, που εδώ τον υποδύεται ο Sebastian Stan, αλλά και ο Falcon που τον υποδύεται ο Anthony Mackie. Το ποιος θα είναι άξιος για να διαδεχθεί τον Evans ως Captain America μένει να φανεί μετά το Avengers 4. 

Να υπενθυμίσουμε πως τον Chris Evans θα τον δούμε για ακόμη μια φορά ως Captain America στο Avengers: Infinity War στις 26 Απριλίου